Entreprenörden logo

Jag gör Sverige rikare

på entreprenörer

Konceptet Entreprenörden startade i september 2015 med en idé att motivera och inspirera fler till entreprenörskap. Det fanns en brist på medier som lyfte fram verkligheten kring entreprenörskap, allt är inte fluffiga rosa moln, och bloggen Entreprenörden föddes. Ur bloggen uppstod mottot ”Jag gör Sverige rikare på entreprenörer” och nu erbjuds föreläsningar, affärsrådgivning och event för nya och/eller unga entreprenörer. Idén etablerade sig när grundaren Klara-Maria Mach inte fick någon hjälp när hon startade med sitt företagande, och nu vill hon hjälpa dem som är i samma läge. 

Det finns ingen begränsning kring entreprenörskap, det är fantasin som sätter gränser, och Entreprenörden vill vara den som tänjer dessa.

Nedanför finner du tjänsterna som Entreprenörden erbjuder. Har du en idé som inte presenterad nedanför? Hör av dig så kan vi spinna vidare på idén.


km-forelasning

Föreläsning

km-radgivning

Rådgivning

km-moderator

Moderator /Konferencier

Föreläsning – Starta & Driva

Jag älskar att möta människor som brinner för sin idé men det bästa utav allt är när samma människor också förverkligar de. Jag vill vara den som inspirerar Sveriges framtid att förverkliga sina idéer. Genom min inspirationsföreläsning kan jag göra just det. Föreläsningen grundar sig i mina erfarenheter och jag berättar bl.a. om hur jag kastade mig in i ett företag som var nära på konkurs och vände det till framgång. Fokus på föreläsningen kan variera och bestäms tillsammans med uppdragsgivaren.  Målet att deltagarna ska få förståelse för entreprenörskap och byggstenarna för vidare företagande.


Eventdagen

Eventdagen är ett event i syfte att belysa viktiga ämnen som berör entreprenörskap och inspirera flera till företagande. Entreprenörer möts för att diskutera kring ett förutbestämt ämne och utbyta entreprenöriella erfarenheter. Under dagen bjuds det på aktiviteter i form av föreläsning och workshops knutna till temat. Efter dagen följer en middag som entreprenörerna anmäler sig till.
Läs om kommande event; Eventdagen


Moderator /Konferencier

Sedan barnsben har jag stått på scen och att lyckas få igång publiken är alltid lika kul och utmanande. Jag fick mitt första uppdrag när jag var 10 år och hjälpte min skola under FN-dagen. Efter det har jag haft en fot på scen och en fot i entreprenörslivet. Det viktiga för mig är att deltagarna får den upplevelsen de förväntar sig och det levererar jag!