Entreprenörden logo

Egentid

Mmmm, egentid ! Hemma efter ett träningspass, sitter och knappar på datorn ?
För ett tag sedan tränade jag väldigt img_4813mycket handboll, det kommer alltid vara en sport nära mig. Idrott har alltid gett mig styrka när jag har varit i djupa dalar eller när det bara är massa brus i omgivningen och jag vill skärma av. Det har blivit min privata sfär och en stund för mig att reflektera om allt ?

I våras när jag hade extremt mycket med plugget och Entreprenörden träffade jag en person som jag trodde var superpeppig ✌?️ men det ända rådet jag fick var att SLUTA TRÄNA för då kommer jag ha mer tid att göra annat. Det är förvisso sant…. men hur ska man kunna ta bort min egentid ❓ Jag förstår att man ska lägga sin själ i sitt entreprenörskap/företagande men utan en energipåfyllare – hur ska det fungera ❓ Tänk dig, en bil som körs utan bensin ? Det fungerar ju inte riktigt…

Jag struntade i rådet och har kunnat ta examen, arbeta, hjälpa andra och ha sjukt kul samt hunnit med träningspass ??‍♀️ Därför är uppmaningen ☝?️, du kan arbeta mycket ENBART om du hinner ha egentid. Våga ha egentid och uppskatta dig själv ?
Nu ska jag jobba vidare – hejsvejs ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv