Entreprenörden logo

Första månaden

HELT SJUKT! Idag är det sista dagen i september, vart tog månaden vägen? Bloggen har varit igång i en månad och jag har hittills haft över 4000 besökare på bloggen – WOW!! Detta är bara början, nu sätter jag igång på riktigt. Det har gått väldigt fort sedan 2015-09-01, och ärligt talat så har stressen knackat på dörren några gånger. Jag är förblindad imageibland och ser inte alltid hur negativt stressen påverkar mig eller dem i min omgivning. Stressen är kopplad till allt arbetet kring projekten då det är mycket som jag behöver göra under en kort tidsperiod. Då jag inte vill prestera dåligt kan jag lätt ta på mig mer än vad jag klarar av. Det svåra med att sätta igång projekt och ständigt sträva efter nya är kontrollen. Har man ingen kontroll över sitt agerande kan det vara svårt att åtgärda det när det har gått för långt.

Jag känner en person som ständigt sätter igång nya projekt och struntar i de projekt som tidigare påbörjats. Problemet är att de nya projekten skapar tillfredsställelse men så fort den känslan försvunnit måste personen hitta nya projekt, och det blir en ond cirkel. Tyvärr har det börjat påverka personens omgivning negativt och personen har inte förstått utfallet av sitt agerande. Därför vill jag uppmana Dig att stanna upp ibland och tänka efter vad du har gjort samt vad du vill åstadkomma med ditt agerande. Jag har införskaffat mig en ”målarbok” för vuxna som ska Klara-maria-mach-11-2hjälpa mig att stänga av omgivningen och få mig att slappna av så att min kreativa ådra flödar men även att få tänka i nuet.

Jag vill tacka alla personer som har stöttat mig under denna månad, speciellt tack till Adam, Josefine, Hanna, Fredrik, Systeryster och Gustav. Utan ert stöd och hjälp skulle jag inte ha lyckats så bra som jag har gjort hittills.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv