Entreprenörden logo

Julkalendern 2019 – Entreprenörden tipsar, lucka 13

Luciadagen – woho! Nu har vi hört gästerna kring förra temat och nästa tema är förebilder. Jag delar med mig av varför jag tycker förebilder är viktigt och vilka mina förebilder är. Dessutom får ni höra min syn på Wonder Woman.

Men vilka är era förebilder?

Vad är er inställning till förebilder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv