Entreprenörden logo

Julkalendern 2019 – Entreprenörden tipsar, lucka 7

Idag är det första lördagen i december och jag tycker det är dags att prata om misstag samt misslyckande. Jag berättar om mitt största misstag, min konkurs…. det svider, men jag vill dela med mig av min erfarenhet.

Håller ni med om min inställningar till misstag?

Vad har du gjort som du anser var ett misslyckande?

Ha en härlig lördag – glöm inte att det är OK att göra misstag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv