Entreprenörden logo

Julkalendern Entreprenörden tipsar 2019 – lucka 23

Dagen innan julafton – hur spännande? Samtidigt är det vemodigt då detta är sista gästluckan. Jag får denna gång återigen “träffa”Heaven från bl.a. Bambino foundation, det känns lite som vi är tillbaka på ruta ett 🙂 Vi får insikt i en ny del av Heavens verksamhet. Heaven ger även en julklapp i form av företagstips, vad du bör tänka på när du ska starta företag.

Jag kommer även på mitt nyårslöfte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv