Entreprenörden logo

Julkalendern – Entreprenörden tipsar lucka 14 med Olle Rydqvist

Idag är det lucka nr.14 och jag får prata med Olle Rydqvist, medgrundaren till PE Accounting. Företaget har gått  från 0 till drygt 100 M kr i omsättning på 9 år utan nyemissioner. 

Olle är revisorn som blev superentrerprenören. Han har sedan 1.5 månad tillbaka släppt VD-rollen och är påväg mot nya äventyr!

VI diskuterade kring misstag och hur PE har påverkats av pandemin.

https://youtu.be/IDQpuH3oI2M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Entreprenörden logo

Entreprenörden började 2015 som enblogg för att lyft entreprenörskapet ochfå fler att våga satsa på sina drömmar. Grundaren, Klara-Maria Mach, delademed sig av erfarenheter, reflektioner ochråd, för att visa verkligheten bakom enföretagsresa. Bloggen blev prisbelönadoch hon började föreläsa, skriva krönikorsamt föreläsa inom tematentreprenörskap.

Vi på Entreprenörden tror på att hjälpa företagare och entreprenörer då vi tror på att fler borde driva bolag i Sverige. Därför vill vi vara ett stöd i det!