Entreprenörden logo

Julkalendern – Entreprenörden tipsar lucka 18 med Peter Bláha

Idag är det lucka nr.18 som även innebär jultröjans dag. Idag kommer jag få träffa Peter Bláha – hälsoentreprenören, inspiratören och Gladiatorn Pansar på  TV4.

Han är utbildad civilingenjör inom datateknik och har bred bakgrund inom försäljning samt marknadsföring. Han är även varit med i rugbylandslaget!

För 5 år sedan började hans företagsresa och idag driver han 5 träningsanläggningar, bla inom Crossfit.

Jag diskuterar med Peter kring mental styrka, självförtroende, misstag och om den allmänna hälsan!

https://youtu.be/ZriG9ge6V40

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Entreprenörden logo

Entreprenörden började 2015 som enblogg för att lyft entreprenörskapet ochfå fler att våga satsa på sina drömmar. Grundaren, Klara-Maria Mach, delademed sig av erfarenheter, reflektioner ochråd, för att visa verkligheten bakom enföretagsresa. Bloggen blev prisbelönadoch hon började föreläsa, skriva krönikorsamt föreläsa inom tematentreprenörskap.

Vi på Entreprenörden tror på att hjälpa företagare och entreprenörer då vi tror på att fler borde driva bolag i Sverige. Därför vill vi vara ett stöd i det!