Entreprenörden logo

Julkalendern – Entreprenörden tipsar lucka 7

Idag är det lucka nr.7 och jag reflekterar kring misslyckande, vad har mina tidigare gäster pratat om? Hur ser dem på misslyckanden och misstag?

Jag tyckte det var tungt på att lyssna på Viktoria Tocca igår kring hur underhållsbranschen mår och hur entreprenörer peppar varandra för att inte ge upp.

Men det är intressant att Fanny och Daniel pratade om ”lärdomar”, där båda höll med varandra – omedvetet.

På samma sätt var det med Tina och Nils, som pratade om flexibilitet och att parera för misstag.

Men vad tycker ni, vem håller ni mest med om? Håller ni med alla?

https://youtu.be/QznF83c4Lyk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Entreprenörden logo

Entreprenörden började 2015 som enblogg för att lyft entreprenörskapet ochfå fler att våga satsa på sina drömmar. Grundaren, Klara-Maria Mach, delademed sig av erfarenheter, reflektioner ochråd, för att visa verkligheten bakom enföretagsresa. Bloggen blev prisbelönadoch hon började föreläsa, skriva krönikorsamt föreläsa inom tematentreprenörskap.

Vi på Entreprenörden tror på att hjälpa företagare och entreprenörer då vi tror på att fler borde driva bolag i Sverige. Därför vill vi vara ett stöd i det!