Entreprenörden logo

Vem bestämmer din klädsel?

Vem är det egentligen som bestämmer din klädsel? Ibland känns det som att klädseln är viktigare för omgivningen än för en själv och ibland är det tvärt om. Men vad blir vi egentligen påverkade av…

Är det krav från;

  • Arbetsgivaren ?
  • Kunden?
  • Miljön?
  • Medarbetaren?

Eller är det en själv som bestämmer ? Du kanske väljer klädsel efter situation? Jag gick en heldag i träningskläder för någon vecka sedan på kontoret hos en kund tills det var dags att träna.. Ingen märkte tills jag nämnde något och då började jag fundera. När man går runt i kostym, vem gör man det för? Jag brukar anpassa mig efter vem jag ska träffa och i vilka sammanhang jag ska vara i. Dock älskar jag träningskläder… det sitter nog i sedan handbollstiden.

Fick in lite input från er på Instagram:

Jag har turen att jag kan bestämma själv ☺️ och de göra jag fullt så att jag kan vara ett föredömen för mina elever och verkligen visa dom att de är okey att vara precis som man är och vill 

Jag har börjat klä mig mer professionellt för min egen skull. En del i ledet för att markera för mig själv att ha respekt för det jag gör.

Jag tror att killar klär för att visa makt. Givetvis kan det vara så att kvinnor behöver visa sin makt också vilket är fel enligt mig. Den makt man får förtjänar man oavsett kön utan bara av kompetens.

Hur gör du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv