Entreprenörden logo

Wonder Women 2017

Jag gjorde det!!!!! I mars började förberedelserna inför den nationella kvinnokonferensen Wonder Women och den 16-17 september gick det av stapeln.

Bakgrunden till Wonder Women 2017

I början av 2017 bestämde jag mig för att hjälpa kvinnor som vill starta företag eller som behöver stöttning under sin företagsresa. Under våren beslutade jag mig även för att hjälpa kvinnor att marknadsföra sina företag via min blogg Entreprenörden. Sagt och gjort – 80 inspirationsresor har nu publicerats under sommaren. Inläggen är taggade som ”sommarinspiration” om du vill läsa något inlägg.

Den här konferensidén startade då fler av de kvinnor som lyfts på bloggen frågade om jag kunde arrangera en träff för dem. Jag kände då att jag hade ett pressat tidschema och att det skulle aldrig gå….men vänta! Vadå aldrig gå?! Jag gav mig själv en liten utskällning och började planera.

Planeringen

Allt började under mars när jag pratade med min eventkoordinator och min högra hand om eventet. Först tänkte vi att den skulle kalla konferensen för Girlboss men det blev lite motstånd av många företagare/entreprenörer som vi bollade med så det blev Wonder Women. Speciellt var det ju bra då Wonder Women filmen kom ut i maj och man kunde köpa bra dekorationer ?

Som det brukar var det många som inte trodde jag skulle klara av det på 6 månader och jag fick ofta frågan ”men kommer du verkligen få fullt” ”tror du att människor kommer bli intresserade”… osv osv. Men jag gillar utmaningarna så det var ju bara att köra på.

Resultatet av hårt arbete – Wonder Women 2017

Planen från början var att vi kommer ha max 50 personer under konferensen. Men vi blev hela 65 personer?! Ja.. jag kanske trök in lite fler personer än vad jag fick i lokalen, men det var det värt! Jag hade aldrig tänkt mig att det skulle bli en reservlista och nu har vi även en lista på drygt 170 maildresser som vill ha information om nästa år – WOW!

Själva konferensen blev helt fantastiskt och responsen efter konferensen är bättre än vad jag någonsin har tänkt mig. Absolut att det finns utvecklingspotential men jag hade inte tänkt mig att det skulle gå såhär bra. Vi öppnade utvärderingen för deltagarna förra veckan och återkopplingen är riktigt bra, tydliga utvecklingsområden samt väldigt mycket kärlek. Det blev riktigt bra vissa har även skrivit i utvärderingen “Bästa som hänt i Uppsala”.! Kan det bli bättre?! Vi kommer att stänga utvärderingen på torsdag och då är det dags att börja planera för nästa år. Till nästa år har vi prel. tänkt att anordna konferensen 29-30 september

Vill du också ha mer information om konferensen? maila till event@entreprenorden.se

Det är svårt för mig att förklara upplevelsen men känslan i kroppen är euforisk. Jag vill därmed tacka alla partners, deltagare och inspiratörer – ni trodde på mig, på konceptet och ni hjälpte till att skapa magi!

P.s För er som vill se bilder från konferensen så har vi samlat de Här . På sociala medier använde vi #wweddagen som även kommer fortsätta leva till alla kommande konferenser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv