Entreprenörden logo

3G blir 4G – höj din motivation

IMG_2489För någon dag sedan började jag flyttstäda mitt kontor och fann mina gamla statusar på MSN Messenger. Min hjärna i yngre dagar var fokuserad på handboll och jag hittade många härligt pinsamma meddelanden, men en status fastnade jag lite extra för. Statusen löd “3G – Gnäll inte, Gör något, Gilla läget” Jag vet inte vad jag refererade till, kanske var jag skadad och inte kunde spela någon match.

Oavsett så är dessa 3G:na något jag fortfarande lever efter, eller i alla fall försöker leva efter. Som entreprenör kommer det kontinuerligt upp många hinder. Man vet i princip aldrig hur eller när man kommer köra på ett gupp under sin resa men positiv inställning gör att resan blir betydligt mindre skakig. Tänk dig att du möter ett hinder som gör att du:

  • Gråter och anser att världen är emot dig.
  • Inte orkar göra någonting mer.
  • Anser att man inte kan göra något åt hindret och är ensam om problemet

Hur tar du dig över ditt hinder? De flesta entreprenörer som har kommit längre i sin idéutveckling har garanterat träffat på ett liknande problem. Du är inte ensam, det finns många entreprenörer i omgivningen och behöver du hjälp ställer de gärna upp. Jag vill ändra mitt tänk från 3G till 4G och du bör också hänga med i teknikutvecklingen!

  • Gnäll inte – bit ihop och hitta det positiva!
  • Gör något – arbeta på ett nytt sätt!
  • Gilla läget – se det som en möjlighet!
  • Go just Go – stanna inte upp utan kör!!!

Nu när du är uppdaterad är du redo att ta dig an världen – kör så det ryker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv