Entreprenörden logo

Academy of Excellence

IMG_2408I onsdags blev jag inbjuden till nätverket Club Excellence diplomering av de medlemmar som gått Academy of Excellence Tillväxtprogram. Det var en blandning av diplomering, mingel, AW och föreläsning. Ett bra koncept med växling mellan olika aktiviteter. Något jag la märke till på en gång var att företagarna och entreprenörerna som deltog hade många olika bakgrunder, inget företag var det andra likt. Företagen arbetade med allt från event och IT till hälsa. När jag frågade vad de ansåg om tillväxtprogrammet var alla eniga om att de viktigaste delarnai utbildningen var de mycket erfarna handledarna samt stämningen i själva arbetsgruppen. Alla tyckte det var fantastiskt med gruppmedlemmar med varierande bakgrund då de kunde utnyttja och tillämpa varandras erfarenheter på ett nytt sätt. Under minglet fick jag även träffa grundaren Therese Albrechtson och Uppsalaföretaget Vakna Uppsala.

IMG_2441Något som jag även vill lyfta fram på Club Excellence diplomeringsevent är valet av inspirationsföreläsare, som var Johan Wendt, grundaren till Mattecentrum och Kodcentrum. Utan att avslöja för mycket var hans historia väldigt rörande och han är en entreprenör som tänker på alla förutom sig själv. Han är en sann inspiration!!

Academy of Excellence Tillväxtprogram riktar sig mot chefer och företagsledare på företag som vill skapa tillväxt och utvecklas. De erbjuder Sveriges främsta
tillväxtprogram som grundar sig i 8 ”nycklar för tillväxt och lönsamhet;

  • Det Personliga Ledarskapet
  • Försäljning & Lönsamhet
  • Digital Kommunikation & Digital Affärsutveckling
  • Framgångsrikt Företagande & Ledarskap
  • Mental Coaching & Stresshantering
  • Kompetensförsörjning & Företagskultur
  • Mod & Entreprenörskap skapar Högpresterande Team
  • Academy Action

FullSizeRenderEn halvdag i veckan, under åtta veckor, träffas grupper på cirka 15 personer och arbetar med dessa nycklar under
fyra timmar och det sker i en mix av föreläsning och workshop i varje pass. Jag träffade gänget från Academy of Excellence i höstas och mycket har förändrats på fyra månader. Den nya VDn Magnus Grönblad har fortsatt utveckla konceptet i både Tillväxtprogrammet och Club Excellence nätverket.

Är du mer intresserad kika in på deras hemsida. Jag gillade atmosfären och det kommer du också göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv