Entreprenörden logo

Är du nöjd med din livssituation just nu?

En fråga som jag ställer till mig själv då och då för att göra en koll. Är jag verkligen där jag vill vara? Det är egentligen en ganska tung fråga och vill jag verkligen veta det ärliga svaret. Men jag tror det handlar om att du måste vara ärlig mot dig själv…. Någon gång i alla fall.

Entreprenörden Klara-Maria

Själva frågeställningen kom till mig första gången när min pappa hastig dog 2014. Det blev ett uppvaknande som gör att jag vill njuta mer av livet. Men mitt huvud började snurra snabbt. Var jag nöjd med det jag hade åstadkommit? Vill jag hålla på med det jag gör? Är jag menad för något “mer”? Svåra tankar för en 23åring, men det har gjort att jag är lite mer medveten kring olika val


Idag känner jag väl “lagom” och ändå “ganska bra”. Men frågan är vad “bra” innebär om jag skulle grotta. Men det struntar jag i just nu.

Efter 4 dagar med min syster (och Theo) i Tyskland fick jag mer andrum och mer tid för reflektion. Syrran är även expert på ställa tunga frågor som gör att jag måste tänka och svara ärligt 😅 Vilket är bra för det är inte så många andra som vågar ställa dessa frågor.

Men nu sitter jag och funderar:
📚 Är kunderna rätt för mig? Borde jag ändra något? Borde jag säga upp?
📊 Hur är min balans egentligen?
💸 Varför oroar jag mig för ekonomin? Borde jag höja arvoden eller andra delar?
🔋 Vad ger mig energi?
🧘🏻‍♀️ Varför har jag slutat ta pauser?

Så mycket som snurrar i skallen -> men jag landar snart. Målet är att sänka pressen på mig själv.

Hur är din livssituation?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv