Entreprenörden logo

Året 2019 – vad?

Nu har det gått 23 dagar under 2019, många har nyårslöften i hemligt och vissa har det mer offentligt.

I början av året frågade jag vad människor kommer ha för rubrik på 2019.

Här kommer en lista på svaren som jag fått in via Facebook, LinkedIn och Instagram. Det är lite i “mest poppis”ordning

 • Fokus
 • Testa nytt
 • Just do it.
 • Kör ba
 • Kreativt kaos
 • Släppa kreativiteten fri
 • Ta hand om dig
 • Växla upp
 •  Livet som ska levas
 • Framgång föder framgång
 • Nya utmaningar
 • Chilla, det löser sig 
 • Var inte rädd för att ändra dig, – du kanske är klokare idag än igår!
 • Allt är möjligt bara du vill tillräckligt mycket
 • Revansch och ka-ching
 • Tacksam förundran.
 • Ordet ”Kabaam” och ”Roligt e Roligt”

Jag tycker på något sätt att det är charmigt och härligt att folk har olika ord. Mitt ord var som sagt “Äventyr” men frågan är nu om jag 3 veckor senare känner så…. Jag har nog “Äventyr” fortfarande som fokusord, men jag kommer nog ha ordet “positiv” som underrubrik.

Undrar om dem andra har sina ord kvar … Har du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv