Entreprenörden logo

Vad får dig att inte bryta ihop?

Nu börjar vi nära oss månad nr.2 för 2019…. för mig har den inte riktigt börjat som planerat. Mitt ledord skulle vara äventyr och hittills har det varit “städerska” för gamla problem. Snart är de dock helt borta! För mig har det varit en mentalresa ett bra tag och har nog inte förstått hur jag har mått förrän jag är på andra sidan.

Ofta får jag frågan “vad får dig att gå vidare vid tunga perioder”. Har aldrig haft ett riktigt bra svar förrän nu. För mig handlar det en kombo mellan musik, träning, närhet av familj men även att skriva av sig. Att vara företagare/entreprenör är en berg-och dalbana.

Aktiviteter som får dig att inte bryta ihop.

Men vad får dig att inte bryta ihop? Jag ställde den frågan både på LinkedIn och Instagram. Svaren var väldigt varierande (inte så konstigt heller) men det främst som stack ut var någon from av fysisk aktivitet och sömn…

Något som jag tänkte på…många säger träning, röra på sig, fysisk aktivitet eller liknande… men undra hur många som gör det PÅ RIKTIGT och hur många som inte gör det.

Jag ska i alla fall bli bättre på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv