En milstolpe är nådd!

En milstolpe är nådd ??Det är helt otroligt!

Det känns så konstigt, lyckligt och glatt. Under våren 2016 startades Entreprenörddagen med en vision att skapa bättre förutsättningar för företagare, beslutsfattare och entreprenörer.

Milstolpen förändrades

Jag hade en lite dröm att ”en dag kommer jag ha en Entreprenörddag i Stockholm”. Den dagen var i tisdags ? efter 8 Entreprenörddagar, 2 Wonder Women – så var jag där… Det känns ibland som att man skriver upp sina drömmar, visioner, milstolpar men att de är ”långt borta”. När jag började med själva arbetet kring eventet var målen lite annorlunda och en stad som Stockholm kändes mer som en dröm än en milstolpe. Men redan efter andra eventet tänkte jag att nej, på något vis ska jag utöka den geografiska spridningen.

Jag hade egentligen en idé att redan första året starta Entreprenörddagen i Göteborg. Jag testade men däremot hade jag varken den kunskapen, nätverket eller förutsättningarna som krävdes. Visste knappt var jag erbjöd men jag fick med en partner… däremot ingen deltagare. Därför tror jag det känns mer otroligt att jag gjort detta nu – det går ju!

Sätt din milstolpe

Efter 3 år av arbete så kunde jag utföra min milstolpe. Det började som en dröm, jag testade även en annan stad – men det fungerar!

Så dröm, sätt mål och arbeta för det. Det kommer gå!

Tack till PwC, dagens föreläsare Daniel Akenine, August Forsman och alla deltagare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.