Entreprenörden logo

En paus i livet!

Jag vet att det var ett bra tag sedan jag bloggade… men jag tog en paus, en paus från egentligen allt. Det var inte så att det var superplanerat utan det var mycket stress inför min resa till Kanada. En resa som jag har haft ångest över sedan början på juli….därför var det mycket som gjorde att jag inte hade tiden eller orken för att sitta att reflektera. När jag däremot var i Kanada hade jag studenter för att andas och tänka igenom ett samt annat – problemet var däremot mottagningen. Jag bodde hos några familjevänner och jag var mycket utanför huset = ingen WIFI. Men vad gör väl det?
Trots mycket ånger och oro innan resan flöt arbetet på bra där borta och jag hade även dagar jag bara kunde ta hand om mig. Två dagar blev även ”road-tripdagar” till Quebec. Min plan var att träna lite på franskan… men det gick sådär. Efter några enstaka ord började människor konversera med mig på engelskan och jag fattade vinkeln – min franska var förfärlig. Sånt är livet ?

Planera en paus per år – höstdeppen tränger på

Förra året i mitten av november var jag på en entreprenörsresa till Thailand och jag bestämde mig för att jag måste åka iväg på hösten för att samla energi. Jag blir alltid höstdeppig och det hårda arbetet under året gör att höstdeppen blir tung. Något som jag började känna av resan till Kanada. Men en vecka utanför Sverige är fantastiskt – en paus från Sverigelivet = magi. Det är inte så att jag inte jobbar – jag jobbade varje dag i Kanada, men själen fick någon form av ro. Men nu är jag tillbaka och redo!

Så oroa er inte – jag har några reflektioner på G som ni kan få debattera om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv