Entreprenörden logo

Entreprenörden testar – Resorb Boost

Resorb Boost – min räddare i nöden!

Hösten och vintern är en av de jobbigaste perioden för mig. Inte enbart för att mycket tungt skett under den tidsperioden utan jag oftast får en höstdepp. Höstdeppen gör att jag blir segare, långsammare och mindre motiverad i det jag gör. Därför bestämde jag mig förra året att jag måste åka iväg på hösten minst en gång utomlands för att hämta energi. Denna gång var jag i Kanada men det var inte planerad som en “rehab-resa” men det blev så av en slump. Men!! Jag ska inte sticka under stolen med att under boosten jag fick från kvinnokonferensen Wonder Women inte var förgäves – så fort jag tänker tillbaka till den så blir jag full av energi.

Testpilot för Resorb Boost

Efter att jag hade lagt upp en fråga på Instagram om Höstdepp fick jag tipset om att bli testpilot för Resorb Boost. Jag hade inte hört talat om just den typ av Resorb. Självklart är jag väl bekant med Resorb från studietiden…. 😀 Men under 5 dagar testade jag Resorb Boost, två påsar om dagen. Frågan är ju blev det någon skillnad?

Den frågan har ställs till mig flertal gånger via Instagram och IRL. Jag måste säga att jag själv är förvånad över resultatet. De första två dagarna kände jag ingen speciell effekt men dag 3-5 var skillnaden stor. Det var inte under själva dagen som skillnaden visade sig på kvällen. Jag hade så mycket ork ?! Mina träningspass och arbetspass nr.2 sker främst efter kl 17. Undre våren och sommaren har jag inga problem att köra på och jag behöver knappt sömn. En känsla som inte förekommer under hösten utan jag blir trött väldigt snabbt MEN under de dagarna med Resorb Boost hade jag just den känslan. Haha, det blev väldigt mycket fix, jobb och träning. Som entreprenör blir det ju jobb och träning oklara tider – då behövs den extra energin.

När jag berättat det för andra så kommer självklart diskussionen upp om placebo. Min inställning är, visst att det kan vara placebo men det är tillräckligt bra placebo att jag kommer köpa Boosten!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv