Entreprenörden logo

Entreprenörer, låt det ta tid!

Ta tid! Du som företagare och/eller entreprenör måste låta saker ta tid i ditt arbete, dina samarbeten❕❕

Du är inte ensam om att känna – “åh alla arbetar så långsamt” “skulle vara bättre om det blev klart igår” eller “det skulle gå snabbare om jag gjorde allt själv” osv… för att du ska komma framåt i ditt företagande måste självklart allt annat arbete runtomkring dig också gå framåt. Men ska man stressa fram det?

Stressa inte framåt – låt det ta tid!

Däremot ett fel som många gör är att man stressar framåt istället för att låta aktiviteter ta tid ?
Vad händer om man stressar framåt ? Jo, för det mesta slarv 〰 Vad innebär det ? Jo, att man antingen måste göra om eller att resultatet blir helt fel eller både och. Det kommer då leda till att mycket av ditt arbete och din energi har gått till spillo. Är det nödvändigt när man har mycket att göra som egenföretagare ?? Tiden är knapp och de timmar som finns under ett dygn är för få. Tycker du det är då bättre att stressa och göra om… det tror jag inte. Jag vill inte göra det i alla fall, däremot gör jag det ibland.  Men blir man påmind ibland så

Uppmaning!

Så istället för att göra fel och slarva – stressa inte fram ditt resultat. Jobba istället mer effektivt och låt aktiviteterna ta tid. Det kommer ge dig mindre arbete för bättre resultat och då kan din tid läggas på nästa projekt ?Det är min uppmaning från min till dig☝? läs igenom texten och gör ??. Det handlar inte enbart att läsa och acceptera – utan även agera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv