Entreprenörden logo

Rik entreprenör

Visst är man rik som entreprenör ??? Du är väl rik entreprenör ?
Hmm fast är det verkligen så ?
rik entreprenörMed denna bild vill jag förstöra er bild kring rikedom och entreprenörskap. Detta är en översikt över mitt privata konto… dessvärre är det inte många slantar kvar. Vilket gör att varje kostnad måste planeras i minsta detalj.

3F – family, friends and fools

I början av en resa så står man där ganska fattig och naken ??‍♀️ En situation som de flesta har. Det som ändå har räddat mig många gånger är “3F=family, friends and fools” utan deras lån skulle jag inte kunna fortsätta med mitt. Då mina inkomster kommer lite varierat kan jag alltid betala tillbaka – men ibland tar det tid ? Jag hatar att låna pengar…känner mig misslyckad då. ?
Men när det uppstår stunder där möjligheter kommer – svårt att inte lägga tid och resurser.
För det handlar om att satsa för att vinna. Många förstår inte varför man vill utsätta sig för detta – men tror man på sig själv och sin idé då är detta självklart !

Ett vist citat

En vis entreprenör sa till mig,

I början kämpade jag extremt mycket. Jag la mycket tid och fick lite tillbaka, men nu får jag tillbaka efter mitt slit. För lite möda får jag mycket tillbaka. Vilket gör att jag kan involvera mig i fler projekt.

Det hörrni är mitt mål – därför satsar jag nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv