Entreprenörden logo

Entreprenörs citat – Gary Vaynerchuk

Veckans citat är från Gary Vaynerchuk, han brukar kalla sig Gary Vee. Han är en amerikans entreprenör, som först blev känd som vinkännare. Gary är även författare som har givit ut minst 4 böcker. Nu är han gigantisk på sociala medier och inspirerar väldigt många med sina medier samt föreläsningar. 

Jag hittade honom av en slump, när jag bläddrade bland poddar när jag satt ensam och åt en hotellfrukost. Jag hade gigat och kände att jag behövde morgon-entreprenörspepp och blev helt ”blow away av hans podd”. Det han säger är så brutalt ärligt och väldigt sant… Något som jag även gillade med podden är att han ständigt svarar på frågor och är väldigt lyhörd. Jag förstår varför många gillar honom, han verkar genuin.

Citatet som är under veckan är ”If you want the things you never had, you gotta do the things you’ve never done”. Det är ju väldigt sant… trampar du ständigt I samma mönster kommer det vara svårt för dig att gå i en annan riktning. Så fort du gör något annorlunda har du chans att få ett annat resultat. Den ”vanliga” sanningen är att man inte vill bryta mönster och gör mycket i slentrian. Frågan är då, måste man alltid bryta mönster eller gäller det bara i vissa etapper? När vet man att det är dags att skifta?

För mig har känslan ”dags att byta mönster” blivit när jag får landa i lugn och rå för att reflektera. Oftast blir det när jag äntligen gör något helt annat och hjärnan får en stund att vila. Då kommer ju, som alltid, de bästa idéerna. När jag försöker tvinga fram något, ja då blir det inte bra…Min senaste pivotering är utvecklingen av Entreprenörddagarna. Mer om det efter nyår!

Hur går det för er? Vad är era reflektioner på citatet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv