Entreprenörden logo

Företagargalan Uppsala 2016

Du kanske har märkt att Företagargalan sveper runt i dina sociala medier på sista tiden. Men har du koll på vad det egentligen innebär? Jag hade inte det utan via en dialog med Fredrik Annell-Berger fick jag en bättre blid av vad galan innebär.
entreprenorden-UF-massa-2016-32Fredrik är ordförande för Företagarna i Uppsala och berättar att syftet med galan är att lyfta fram samt hylla företagare i Uppsala. Under galan belönas företagare i olika kategorier; årets komet, årets handel, årets unga företagare, årets samhällsinsats och årets innovation. Det finns även det prestigefyllda priset årets företagare som går till en person som drivet ett framgångsrikt företag och som visat prov på kreativitet och god initiativförmåga. Galan kan även ses som en regiontävling då vinnarna i varje kategori representerar Uppsala i en nationell final.

Galan är den 12 maj på Uppsala slott och börjar klockan 18.00.  Konferencier för kvällen är Kodjo Akolor, mest känd från radioprogrammet P3 morgonpasset. Jag har även lyssnat på honom när han föreläste för studenter i Uppsala för några år sedan.
Utöver det utlovas underhållning av Sabina Ddumba.

Hur taggad blir man inte? Om du vill gå på denna gala rekommenderar jag att du köper en biljett via Företagargalans hemsida.

Företagargalan arrangerar av Företagarna tillsammans med sina partners och sponsorer. Företagarna är Sveriges största företagsorganisation och arbetar med att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv