Har du popcorn-hjärna?

För ett tag sedan ville jag ta reda på vad era drömmar var. Vad skulle du vilja göra om du inte gjorde det du gjorde idag. Jag skrev av mig mina idéer och fick frågan ”Popcorn-hjärna?” Ett begrepp jag inte hade hört talas om förut men som jag verkligen kände ”det är jag” när jag fick förklarat.

Personen, Hanna, förklarade som följer;
💡Nya idéer hela tiden!
🎬Älskar starta.
💓Älskar nytt.
🤯Tröttnar fort.

Fotograf: Angelica Klang

Exakt så är jag! Ibland så kanske jag tröttnat på saker lite för fort, men det är ju så roligt att starta projekt och idéer. Håller du med ?

Sedan kollade på Instastories om hur ni var, verkar som det är många Popcorn ute bland er.

Men vad säger du? Har du en Popcorn-hjärna ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.