Entreprenörden logo

Har du popcorn-hjärna?

För ett tag sedan ville jag ta reda på vad era drömmar var. Vad skulle du vilja göra om du inte gjorde det du gjorde idag. Jag skrev av mig mina idéer och fick frågan ”Popcorn-hjärna?” Ett begrepp jag inte hade hört talas om förut men som jag verkligen kände ”det är jag” när jag fick förklarat.

Personen, Hanna, förklarade som följer;
💡Nya idéer hela tiden!
🎬Älskar starta.
💓Älskar nytt.
🤯Tröttnar fort.

Fotograf: Angelica Klang

Exakt så är jag! Ibland så kanske jag tröttnat på saker lite för fort, men det är ju så roligt att starta projekt och idéer. Håller du med ?

Sedan kollade på Instastories om hur ni var, verkar som det är många Popcorn ute bland er.

Men vad säger du? Har du en Popcorn-hjärna ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv