Entreprenörden logo

Att bibehålla motivation hemifrån

Hur bibehåller du motivationen när du arbetar hemifrån?

Det är väldigt många som fortfarande hemifrån och vissa har inte varit på sitt kontor sedan förra våren. Men hur bibehåller man sin motivation?

Jag har “turen” (?) att jag är tvungen att arbeta hos kund så ibland är hemmakontoret är fridfull plats. Men i vissa perioder har jag också behövt arbeta hemifrån och undrar då hur man gör för att hålla motivationen uppe.

Jag har samlat ihop denna lista från människor som skickat in på Instagram med mina egna tankar:
– Ta promenader
– Ringa en vän
– Lyssna på peppande musik
– Avbryta med ett träningspass
– Börja med en ordentlig frukost
– Rensa huvudet med en ordentlig paus
– Brygga en magisk kopp kaffe

Fyll gärna på listan!

Vad gör du för att öka motivationen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv