Entreprenörden logo

Inspirationseventet av Almi – Mind Your Business

I torsdag var det dags – Mind Your Business skulle gå av stapeln på Uppsala slott. Det samlades runt 120 stycken kvinnor som ville eller driver egna företag. Det var fantastiskt!

Redan i december hörde Almi av sig till mig då de undrade om jag skulle vara intresserad att vara med och inspirerade drygt 100 power kvinnor. Det tog inte lång tid (i princip några sekunder) tills jag tackade “ja”. Då kändes som det var väldigt lång tid kvar men 2 månader gick fort och *poff* så var vi redan på den 8e februari.

Själva dagen var väldigt stressad då många möten behövdes bokas av men jag hann att komma i tid och lite tid. Så fort jag kom in i lokalen så kändes det som att bubblade av förväntningar. Förberedelserna gick fort, snabbt upp med roll-up och monter samt lite snabb information från Almi som arrangerade eventet. Den här gång blev jag tillfrågad att prata om hur det ser ut kring kvinnor och företagande. Ett viktigt ämne som det var svårt att diskutera under några minuter. Men det gick bra och blev överröst med underbar feedback från deltagarna. Det ger en verkligen energi för att fortsätta!

Det som jag gillade med eventet var att det gick väldigt fort och innehåller var väldigt inspirerande. Jag är väldigt hedrad att jag fick dela scentiden med Arijana Heinrici , Sophia Renemark som driver Hera Hub och Gunnar Söderström.

Tack Almi och tack alla deltagare på Mind Your Business ! Nu ska vi öka antal kvinnor som startar företag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv