Entreprenörden logo

Julkalendern – Entreprenörden tipsar lucka 24

Nu är vi i mål – det är julafton och lucka nr.24!!! Så häftigt! Jag hade lovat er att ta reda på vad egentligen misstag och misslyckande egentligen är. För att sammanfatta lärdomarna från denna julkalender blir det i punktform och den punktlistan publiceras på bloggen entreprenorden.se för att inte göra för långt inlägg. Men jag är imponerad över alla infallsvinklar som kommit upp under årets kalender. Det finns inte bara ett svar!

Stort tack till alla som tittat i år, tack till Jakob och Johan som klippt ihop denna julkalender. Och till alla mina underbara gäster som bjudit på så många fina klokheter under hela december! Nu önskar jag en riktigt god jul till dig! 🎄🤶🏼🎅🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv