Entreprenörden logo

Lärdomar från 2020?

Nu är det enbart några få timmar kvar på detta år och vilket pissår det har varit. Det har både varit privat som företagsmässigt för mig. 2020 skulle bli ”mitt” år, både privat och företagsmässigt. Men under loppet på 6 veckor (slutet av januari till 9e mars) vände sig allt upp-och ner och motivationen dog helt. Min mentala bit var inte den starkaste. Mitt motto blev ”When life gives you lemons, make lemonade” 🍋 efter ett tag.

Men allt har vält inte varit dåligt? Företagare ställer om och visar sin flexibilitet, digitaliseringen har ökat och en längtan efter familj samt vänner har aldrig varit starkare. Fler har även visat tacksamhet.

Fotocred: Ísak Guðnason

Men vad tar du med dig för lärdomar från 2020 in till nästa år? Den senaste veckan har jag fått den frågan av många vänner. Vilket gjort att det har snurrat i mitt huvud ett tag. Jag har nog landat i att följande lärdomar tar jag med mig till nästa år:
– Hårt arbete lönar sig i slutändan
– Budskapet/innehåll är viktigare än hur professionellt något är gjort
– Digitala träffar och event är inte så tokiga, bara man gör det rätt!
– Det är OK att bryta ihop och försöka finna glädje/pepp på olika vis.
– Jag måste ha socialt umgänge för att funka!

Vad tar du med dig för lärdomar?

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv