Entreprenörden logo

Utan gränser under 2021

Du har inga gränser – vad gör du då? Jag tror att 2021 kommer bli “årets år” för väldigt många. Eftersom 2020 blev ett konstigt år men samtidigt med väldigt många lärdomar, tror jag att nu människor vara på livet. Håller du med mig?

2021 kommer bli året där man kastar sig ut, tar risker och tänker “när nu jävlar”. Om du inte skulle ha några hinder – vad drömmer du om? Vad skulle du vilja göra?

Jag satt och drömde mig bort en stund igår. Då kom jag fram till följande saker som jag även delade med mig av på Instagram stories:
💒 Utbilda mig till bröllopskoordinator och stötta brudpar i deras planering
📻 Bli radiopratare och på sikt ha ett eget radioprogram?
📺En annan dröm är att ha ett entreprenörsprogram i media för att diskutera och reflektera kring entreprenörskap
📚Skriva 2 böcker; 1) om misstag i entreprenörslivet, 2) missfall

Detta är en bunt idéer som har kommit upp. Man kan ju se att dessa inte alltid går ihop men jag drömde mig bort en stund. Dessa punkter vill jag gärna uppleva om det inte fanns hinder. Jag kommer nog börja spåna vidare vad jag ska göra när, men det kan ju inte vara orimligt att genomföra. Vad har du för drömmar? Vad skulle du vilja göra om det inte fanns något som hindrade dig.

Entreprenörden - drömmar 2021
Fotocred: Ísak Guðnason

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv