Entreprenörden logo

Misslyckande

Hur lång är skalan på misslyckande ? ?

img_4435Ibland börjar man fundera kring sina misslyckande som företagare och entreprenör. Men hur ofta vågar människor tala högt om det? Jag får träffa många unga entreprenörer med fantastiska drömmar. Men de vågar inte satsa och ge allt – varför? ? Jo, för de vill inte trappa snett och att någon upptäcker det. Men utan misstag utvecklas man inte… Det är det som sägs, men ingen praktiserar det fullt ut. Många förebilder vill inte prata om sina snedsteg utan lyfter fram de fina vägarna fram till framgång. Hur ska då blivande entreprenörer känna sig om de trappar snett?

Jag var likadan i början, visade bara upp alla fina stunder och visade hur lycklig jag var (jag lovar, lycklig är man inte vara dag). Samtidigt så påpekar jag åt andra att vara ärliga… Men jag vet att jag är inte själv om detta. Har alla coacher och mentor pratat högt om sina snedsteg ? ? Min största smäll var nyligen. Samtidigt vet jag inte om man ska klassa som ett misslyckande, jag vill klassa det som en erfarenhet. Men när blir ett snedsteg ett misslyckande istället för erfarenhet? Vid mitt snedsteg mådde jag extremt dåligt mentalt och ångesten var total – huvudet var tomt och magen hade en stor ångestknut. ? Man måste låta sig ha sådan dagar, men inte allt för länge‼️ Hoppa snabbt upp på hästen för att reda ut det och fortsätt kämpa ?? Som entreprenör är det inte alltid enkelt. Men det jag vill påpeka – misstag gör en starkare. Se det inte negativt utan se det som en erfarenhet. Älskar du entreprenörskap och företagande – ge aldrig upp ❕❗️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv