Entreprenörden logo

Nu är vi igång med Padelbusiness!

Ibland går det fort när man har roligt – nu är det nya företaget Padelbusiness igång. Vi har redan haft vår första träff i Uppsala och det var riktigt roligt. Visst…det kunde absolut har blivit perfekt men det skulle vara konstigt att vara perfekt första gången. Se bilderna från första träffen här.

Vad är Padelbusiness?

Padelbusiness är ett nationellt företagsnätverk där företagsledare, chefer i olika positioner och entreprenörer träffas för att nätverka, äta frukost och spela padel. Men vi vill även göra det lite extra – varje aktivitet kommer även ha en liten speciell aktivitet innan padel. Främst för att göra nätverksträffarna lite annorlunda än “gamla vanliga”.

I år får man anmäla sig till enstaka event men även signa upp sig för alla höstens event. Däremot kommer vi ha mer stängde event för medlemmarna som gör att enbart reserver kan komma in på enstaka event. Vi har redan fått våra första medlemmar

Bakgrunden till Padelbusiness

På många sätt är detta en ny upplevelse för mig. Inte bara att det är ett nytt företag utan att jag startade det med en person, Julius Sandgren, och att det även är inom hälsa. Men jag måste säga att det är riktigt skönt att starta bolag med en till person, mycket löser sig snabbare J

Samtidigt har även allt gått jättefort och vi har knappt hunnit att vi redan haft vårt försdta event. Planerna kring detta bolag började i våras och i juni hade jag ett möte med Uppsala Padelcenter och där drog det igång. Idag är Uppsala Padelcenter vår största partner i Uppsala och planen är att team ihop sig med olika padelarenor i olika städer för att bygga upp en grund därifrån.

Fler städer..

När vi började marknadsföra första träffen i Uppsala var det många som hörde av sig från flera städer. Nu får vi se om det blir Västerås eller Stockholm näst på tur, men det är självklart att vi ska sätta igång fler städer samtidigt. Det enda som kan vara hindret nu är själva tiden… Men det ska vi nog lösa.

 

 

Vi har massa planer för Padelbusiness och vi har bara börjat. För att läsa mer eller anmäla sig, kika in här

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv