Entreprenörden logo

Wonder Women 2018

Fotograf: Elisabeth Ingvar

Alltså WOW nu har vi arrangerat Wonder Women 2018 och en viss tomhet kommer. I 9 månader har vi arbetat med den nationella kvinnokonferensen Wonder Women non stop. Jag har börjat återhämta mig och ser verkligen allt detta nu mer klart, men med rysningar. Wow vilken känsla det är i magen när man tänker tillbaka till helgen… 

Stort tack till alla inblandade kring Wonder Women 2018 !

Jag har fått så mycket positiv feedback och beröm, men jag har inte gjort det själv. Jag har haft ett fantastiskt team (Isabel Carlsson, Henrik Johansen, Fanny Bölja, Farshid Besharati ) som jag inte skulle klarat mig utan, speciellt stor eloge till Isabel som verkligen är en klippa!

Jag vill även tacka våra fantastiska huvudpartners Uppsala kommun (Ann-Charlotte Berger d’Argy, Cecilia Linder med kollegor), Almi (Ywonne Bölja med kollegor), PwC (Jessica Holtz Forsberg, Sofie Järdö med kollegor), Bluewater (Gustaf Hagström med kollegor). Även till våra workshoppartners, produktpartners och samarbetspartners.

Enormt stort tack även till årets inspiratörer, Bonnie RoupéAnna Frankzen StarrinMaria Mattsson Mähl, Pernilla Ramslöv. Utan era resor, inspirationer och berättelse så konferens bli tom. Ni är riktiga inspirationer!

Därefter vill jag även tacka våra volontärer som arbetade med oss på lördagen, våra fotografer och självklart (!) alla våra wonder deltagare. Det skapades någon form av eufori.

Jag vill även rikta ett stort tack till Michaela Smeds och Barber and Babes för håret samt Kima Bou för sminkningen!

Vad är Wonder Women?

Wonder Women är en nationell kvinnokonferens för entreprenörer, företagare och företagsledare. Tanken med konferensen är att inspirera, motivera och boosta med energi. Det gör vi främst genom nätverkande och föreläsningar blandat med olika aktiviteter samt god mat och dryck!

Fotograf: Elisabeth Ingvar

Vad var nytt för Wonder Women 2018?

Jag måste säga att det är nog första gången jag kände att detta är en ”riktig” konferens. Förra året var det testomgång med många barnsjukdomar. Trots det så var jag väldigt nöjd och det blev en fantastisk respons.

Det som var nytt för i år är:

  • Vi blev en större projektgrupp: gick från 1.5 person till 3.5
  • Vi fick en grafisk profil
  • Vi dubblade antal deltagare: från 53 deltagare till 112 deltagare
  • Vi fick in fler partners som trodde på konferensen och konceptet

Nästa steg för Wonder Women?

Konferensen är långt ifrån färdigutvecklad, vi har fortfarande en del barnsjukdomar som vi måste ta hand om. Men! Vi har redan några mål till nästa år:

  • Ha konferensen i Stockholm
  • Ha 2 personer till i projektgruppen
  • Ha minst 200 deltagare

 

Vi har nu några veckors paus, sedan är vi på planeringen igen!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv