Entreprenörden logo

Vart tog året 2018 vägen?

Alltså vart tog året 2018 vägen?

Idag är det 22 oktober, nu har drygt halva oktober passerat förbi.. hösten är typ här ?? och det är 62 dagar kvar till julafton ???? Är det bara jag som reflekterar – vad har jag gjort i år ???
Det är både med stress, glädje och reflektion jag tittar tillbaka och undrar vad som skett under detta år. Man brukar säga som att tiden går fort när man har roligt…det stämmer ju verkligen.

Samtidigt så känns det som jag knappt hunnit börja med året och nu håller jag på att planera inför 2019 med bolag. Jag hade många planer, många mål och milstolpar för detta år och många är avbockade. Däremot är det största problemet med mig att jag hela tiden fyller på min lista p.g.a. alla min idéer jag har i huvudet, vilket skapar då att “mål”listan blir väldigt lång. Ett hinder där är väl att jag ibland känner att jag knappt hunnit göra någonting, samtidigt som jag ser att många moment har jag hunnit bocka av.

Stanna upp och reflektera

Att stanna upp och reflektera, det behövs verkligen. Samtidig är det lite läskigt att titta tillbaka att man inte hunnit njuta så mycket som man har tänkt sig… känner du igen känslan ??

Men! Som jag brukar säga, man ska inte ångra någonting. Därför – ta tillvara på de sista dagarna detta år och njut ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv