Entreprenörden logo

Vad är träningen till för ?

Vad är träningen egentligen till för ? ?

En av de vanligaste kommentarerna/frågorna jag får handlar om träningen. Många är förvånad över att jag har kommit igång och tränar, speciellt padel. Många tror att det är p.g.a bröllopet som nalkas… visst har det väl en faktor – MEN det är faktiskt inte den primära faktorn. Det många inte vet är att jag har tidigare varit en elitidrottare, jag vigde mitt liv åt träning… det var som att det var mitt syre för att existera. Jag tränade varje dag, jag hade scheman…träningsdagböcker med uppföljning med diverse tränare/coacher osv. Allt gick jättebra tills mitt liv vändes upp och ner…. min vadmuskel gick av i två delar – på mitten.

Målet med 2018

Förra december skrev jag ”hur vill jag ha det under år 2018”. Det blev en punktlista med idéer, milstolpar och drömmar. En önskan som jag hade, till mig själv, var att få en balans mellan träning, familj och jobb. Det gick bra i början av året, men sedan kom dippen under sommaren…och kaos-september. Mycket hände i form av jobb vilket är riktigt roligt! Däremot påverkade det mycket av hälsan och därmed humöret.

Men nu är jag tillbaka igen ???? Jag försöker träna på något vis 4 gånger i veckan. Först kan man bli stressad – så mycket som ska hinnas med och träning på det ?!?! Men! Jag blir piggare, gladare och mer stabil ?? Jag tror även att jag får extra kickar då jag tränat väldigt hårt som yngre – min höstdepp är inte så djup pga träningen..

 

Har du funnit tid för din balans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv