Entreprenörden logo

Öppnar du dörrar?

När var det senaste gången du öppnade upp dörr för någon?

Öppna kontaktdörrar

Jag tänker inte på att vara trevlig och öppna en fysisk dörr åt någon (OBS! Det behövs också i denna värld)… jag tänker mig mer en ”kontaktdörr”. Förstår du hur jag menar? För mig är en kontaktdörr den dörren som öppnar upp för nya möjligheter genom att du kopplar ihop personer mellan varandra. Det kan vara att någon ber dig men även att du själv tänker, “åh denna person måste träffa den här personen”.

Prata om dina hinder

Jag börjar rådgiva många människor att de ska tidigt prata om vad de har för hinder – problemen brukar lösa sig snabbare då. Varför ? Jo, för att fler ser hindret och kan ge råd eller öppna en ”kontaktdörr” till någon som kan hjälp till. Även när någon blir upplyst med någon form av information, t.ex. att du har ett hinder så har de sina “tentakler” ute och har lättare att se möjlighet för din del än om de inte visste att du behövde hjälp. Man behöver inte vara rädd för att prata om sina idéer, företag, eller hinder – ingen kommer kopiera dig (i alla fall inte till 100 % 🙂 )

När öppnade du en dörr?

Då tänker – ja absolut det gör jag väl. Men då kommer frågan – hur ofta öppnar du en dörr utan att bli tillfrågad ? ?? Vad är förhållandet mellan – dörrar du öppnar för du blir tillfrågad <-> dörrar du öppnar för att dela med dig av kontakter utan att du blir tillfrågad.

Oavsett hinder – om det är privat eller karriär. Jag lovar dig att mycket löser sig genom att prata och glöm inte att öppna dörrar.

Därför är min fråga, återigen, när var det senaste gången du öppnade en dörr för någon? ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv