Entreprenörden logo

Sommarinspiratör – Catarina Bergelli medgrundare av Herself

Catarina Bergelli är 31 år och bor i Stockholm tillsammans med sin man samt deras son. Hon beskrivs vara driven och envis – de perfekta egenskaperna för en entreprenör. När hon inte driver företag älskar hon att resa, träna och mode. Den största motivationen är att leva livet fullt ut för livet är till för att ha kul. 

Vad gör Herself? 

Vi arbetar med kvinnors hälsa och träning både innan, under och efter en graviditet. Vi gör träningen tillgängligt för alla. Idag finns vårt kontor i Stockholm, eftersom vi båda grundare bor här. Men vi har möjligheten att arbeta hemifrån. Arbetsplatsen beror på vad livet med småbarn tillåter. Snart kommer vi släppa en app till mobila enheter som handlar om just träning för mammor – före, under och efter en graviditet. 

Vårt mål med företaget är att hjälpa kvinnor få till en bättre livskvalité. I första steget en förbättrad livskvalité runt en graviditet och att få barn, men det är bara vårt första steg. Vi brinner verkligen för att optimera livet och göra det härligt att leva. I framtiden hjälper vi förhoppningsvis tusentals kvinnor världen över med deras hälsa och wellness. 

Catarinas entreprenörsresa

Tidigare har jag arbetat arbetet på inspirerande företag där jag sett företagsledare och andra ledare som bara kör. De startar, testar och gör. Jag har alltid velat driva eget företag och efter jag fick min son hittade jag ett område som verkligen behövde bli bättre och utbudet inom tech var lågt. Jag kände att om jag ska lämna min son på förskolan varje dag vill jag verkligen att det arbetet jag gör är något som förändrar världen till det bättre. Herself grundades då oktober, 2021.

Det jag mest är stolt över är att jag har fått med mig bra människor på den här resan. Jag älskar att arbeta med människor som är bättre än mig själv och alla som har bidragit till den här appen är riktiga stjärnor på sin grej. Jag har under resans gång fått lära mig att driv och otålighet inte räcker. Utan uthållighet är en av de viktigaste egenskaperna. För bygga företag och produkter tar sin tid.

Vad är det bästa med att driva företag?

Att få arbeta med något som jag verkligen har passion för och med något som gör världen gott. Sedan älskar jag friheten att kunna arbeta vart jag vill. Det svåraste har varit att stänga av och vara helt ledig. Mitt jobb är till stor del min fritid, men utöver jobb är min familj viktig för mig att lägga tid på. Den stunden jag har med min son på kvällen försöker jag vara 100% där med honom.

Catarinas tips till andra entreprenörer 

Vänta inte på det perfekta tillfället till att starta ditt företag. Att bara börja och göra har verkligen funkat för mig. När du ska nätverka gå på magkänsla. Bra personer känner ofta andra bra personer. Man ska alltid arbeta med något som man brinner för. För när de tuffa perioderna kommer, är det de som får en att fortsätta. 

This or that med Catarina Bergelli

Vill du komma i kontakt med Catarina?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv