Entreprenörden logo

Sommarinspiratör – Malin Lundskog

Entreprenören Malin Lundskog, 51, drivs av frihet, glädje och hållbarhet! I södra Bohuslän bor hon tillsammans med sin man och hund. För sju år sedan startade hon sitt företag där hon arbetar med att vägleda kvinnor till goda vanor, goda samveten och goda mindset!

Vem är Malin Lundskog?

Jag är en nybliven ö-bo! I våras flyttade jag ut till Källö-Knippla i södra Bohuslän för att få ännu mer hav i livet, mer havsutsikt när jag skriver. Här bor jag med man och hund. Som person drivs jag av frihet, glädje och hållbarhet. På fritiden tycker jag om att skriva, springa, havet, hälsa och hållbarhet. Och mycket mer, som att sticka eller att odla!

Jag skulle klassa mig själv som entreprenör. Jag backar inte en sekund från att dra igång projekt jag tror på med människor jag känner för.

Starten på företagsresan

Mitt första företag startade när jag var ungefär 35. Jag var bland annat anställd på ett gym som personlig tränare. Mina kunder undrade om jag kunde komma hem till dem eller till deras arbetsplatser för att träna. Det kom även förfrågningar om att jag skulle föreläsa. Sedan var det enkelt, jag tänkte faktiskt inte ens på att det var ett val! 

Vad gör verksamheten?

Jag vägleder kvinnor till goda vanor, ett gott samvete och ett gott mindset genom onlineprogram, föreläsningar och träning. Verksamheten bedrivs i Sverige och jag har svenska kunder.

Målet med verksamheten är att sprida glädje, frihet och styrka i världen. Om du tänker: glad, fri och stark – då ska du tänka på mig med ett leende och känna ”just det ja! Hälsa utan krångel är ju grejen!”.

Svårigheter under företagsresan 

Det svåraste under min resa har varit uthålligheten och att vara före min tid. Och det jobbigaste skulle jag säga har varit ekonomin och administration. Mitt tips är att leja bort sådant så fort du kan, om du tycker som jag alltså! Samtidigt tycker jag inte att jag har behövt göra uppoffringar för att starta företag. All tid, all kraft och alla resurser är ju mina val, så jag skulle inte säga att det varit någon uppoffring. Men om jag skulle gjort om min resa skulle jag litat mer på min magkänsla och mindre på gubbar i kostym och slips.

Vad skulle du säga är baksidan med företagandet?

Öh, inget? Men det är ju inget liv för den som vill ha trygghet och garanterad semester – i alla fall inte i början!

Vilka misstag tror du många gör i början? 

Att inte få tummen ur är det ena misstaget. Att fastna i att analysera, läsa på, läsa på lite till och tveka. Istället för att köra på och testa. Ett annat misstag är att inte våga be om hjälp, för det finns alltid folk som är villiga att ge hjälp, råd och tips.

Det bästa med att driva företag

Det bästa med att driva företag är friheten, valmöjligheterna och människorna man möter. Det finns en flexibilitet. Därför vill jag verkligen tipsa andra att våga testa att driva företag! Försök också att lära känna dig själv och sedan lita på din magkänsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv