Hösten = nya hoppets tider?

Har hösten blivit den nya ”hoppets tid”?
Jag har ofrivilligt tagit en paus ifrån sociala medier hela förra veckan (tack för alla hälsningar och meddelanden under den tiden). Men då fick jag mycket reflektionstid och jag tänkte mycket på detta år som ABSOLUT inte har blivit som planerat, på något plan: jobb, Wonder Women, Entreprenörden eller privatlivet.

Det jag även reflekterade kring är även att vi är i månad nr.10, jag ”upptäckte” att det helt plötsligt är oktober. 🍁Vart har detta år tagit vägen? Allt började så bra men det tog 4 veckor in på året innan årets första kris kom, efter det tog det 6 veckor innan Corona slog till…. det började balla ur och man kände att sommaren var hoppet. Men var det verkligen det? På ett sätt var sommaren ett hopp, jag fick för första gången en semester. Hur sjukt?!

Foto: Angelica Klang

Däremot känner jag att jag har fått en nytändning och ett nytt hopp efter semestern. För mig har hösten alltid varit en tung period – men i år är det ljuset 🌟

Jag har märkt att på LinkedIn och Instagram att ni håller med mig. Det verkar vara många som har bytt att ha hösten som en nystart medan andra har haft det toppen genom att ha sommaren som ett ”nyår” och hösten den nya starten.

Men vad känner du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.