Entreprenörden logo

Hur tar du kontakt?

Hur gör du när du ska ta kontakt med nya människor? 📱📞 Är det läskigt eller känns det bara naturligt för dig?

Jag har väl aldrig riktigt haft problem med att ta kontakt, att ringa eller prata med en ny person – inga problem! För det mesta brukar det ge mig väldigt positiv energi och därmed har det blivit som en positiv upplevelse. Därför har jag bara tyckte det är roligt med nya kontakter. Jag brukar oftast predika att våga prata med någon ny, du vet aldrig om det är din nya kund, partner, vän eller leverantör som är mittemot dig.

Fotocred: Ísak Guðnason

Däremot så har det svåraste för mig har varit att bevara en relation. Att vårda en kontakt är lika viktig som att våga ta kontakt med nya människor. Oavsett hur mycket jag själv pratar om det och hjälper andra med det – så är jag långt ifrån ett “proffs”. Samtidigt så har jag märkt att jag är långt ifrån ensam. Oftast när jag tar upp kontakten är det som att vi fortsätter där vi var senast – oavsett om det varit 1 dag, 1 vecka, 1 månad eller 1 år sedan vi sist pratade. Visst vi är “mer upptagna” och det kanske därför jag ibland ligger på latsidan…Men hur arbetar ni? Hur känner du inför nya kontakter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv