MyGizmo – projektverktyg inom hantverksbranschen

~I samarbete med MyGizmo~

Therése Thard och Philip Nicander, MyGizmo

Therése Thard började tidigt och drev UF-företag redan på gymnasiet, det var så det hela började. Hon är uppvuxen i en entreprenörsfamilj som har lång erfarenhet av att starta och driva företag. Det kommer därför helt naturligt för henne och hon visste från början vad hon gav sig in på. 

Så startades MyGizmo 

2016 började bolagets resan med MyGizmo, idag Sveriges mest användarvänliga projektverktyg inom hantverksbranschen. Det fanns ett problem som behövde lösas och på väg upp till sälen började Therese Thard och hennes sambo Philip Nicander fila på en lösning. Nu, lite drygt fyra år senare, har deras företag MyGizmo över 600 användare i små och medelstora hantverksföretag som använder MyGizmo dagligen. 

Att driva eget företag

Att driva eget företag kan vara tufft, framför allt i ung ålder. Men för Therése Thard och Philip Nicander har det aldrig varit en tvekan. Det fanns ett så stort behov på marknaden av användarvänliga, enkla system som gör att hantverksföretag får snabb uppföljning av sina projekt som resulterar att de kan leverera i tid utan att missa något i sin fakturering. 

Idén om att ta fram ett system som gör det enklare och lättare för företag i hantverksbranschen att sköta det administrativa såsom tidsregistering och öka sin effektivitet, spara tid och lönsamhet är nu verklighet. MyGizmo har även uppmärksammats på unga entreprenörsgalan i Norrköping och fick pris som årets nykomling. Therése säger att det är sådant som motiverar, det är inget som kommit gratis utan det ligger otroligt mycket tid och kamp bakom MyGizmo så det är väldigt roligt när det uppmärksammas.

Tips till andra unga som vill starta företag

För det första måste man verkligen ha en idé som man tror på och som man brinner för. Sedan är det viktigt att man verkligen kollar vad marknaden efterfrågar. Och det kanske allra viktigaste är att ta hjälp av folk som kan och förstår marknaden, säger Therése Thard.

Vill hjälpa och förenkla för små och medelstora hantverksföretag 

Therése och Philip står för att det är småföretagarna som får det här landet att gå framåt. Om MyGizmo kan hjälpa de hjältarna är det väldigt tillfredsställande. När man får kommentarer som “Nu kan jag skjutsa barnen till matchen” eller ”Nu får jag tid att ta mitt företag framåt”. Det känns fantastiskt! säger Therése.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.