Entreprenörden logo

Vad saknar du?

Vad saknar du just nu…? 🤔 Jag har haft turen att prata med så otroligt många entreprenörer/företagare om ALLT möjligt. Men jag märker hur mycket jag saknar att verkligen bara sitta i en soffa med en kaffe och bara “snacka skit” med entreprenörer. Nu sitter man alltid i ett headset 📱 och ibland sker ett videosamtal. Vi bollar idéer, skrattar, gråter och allt däremellan… Men saknar att verkligen umgås.

Just nu sitter jag oftast på kontoret hemma eller i soffan med datorn i knät och fantiserar. Fantiserar om vart jag skulle vilja vara, vilka människor jag skulle vilja umgås med och vilka mål jag skulle vilja uppnå med bolaget. Jag märker att jag oftast hamnar i en “fantastibubbla”, jag trivs i den – haha den kan inte bli för stor. Tänk att en fantastivärld kan vara så magisk 🌟
Men jag saknar ändå entreprenörshänget!

Men vad saknar du? Vad fantasier du om?

Fotocred: Angelica Klang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv