Entreprenörden logo

Sommarinspiratör – Nordier Uthyrning & Utveckling

Malin Linde driver Nordier Uthyrning & Utveckling. Hon är 46 år och bor i Spånga med sin sambo, två bonusbarn och hunden Totte. Fritiden spenderar hon gärna på resande fot och hon har även ett stort intresse för inredning och mode. Sprudlande energi och snabba puckar summerar Malin som person. Utöver det är hon driven och har alltid affären i sikte. 

Nordier Uthyrning & Utveckling

Nordier Uthyrning & Utveckling består av, som namnet lyder, uthyrning och utveckling av våra uppdragsgivares fastigheter. Vi arbetar med kommersiell uthyrning, lager och logistik, handel och kontor samt utvecklingsprojekt. Vi är idag störst i Stockholm på kommersiell uthyrning, och vårt mål är att bli störst även i de övriga segmenten. Vi har kontor i Urban Escape på Regeringsgatan 25 i Stockholm. Om fem år är vi störst i Stockholm och i Malmö. Vi har redan idag ett kontor i Malmö och är på god väg att nå vårt slutmål som ”nummer 1 på leasing och utveckling i Sverige”, och vi har även sikte på Norden.

En bra affär eller en utmaning som jag ser potential i driver mig, likväl att skapa ett team där vi tillsammans blir starka och kan uppnå än större resultat genom ett bra samarbete. Jag har alltid affären och resultatet i sikte och det är vad som driver mig framåt, även uppdrag som i början verkar svåra—dessa kan sedan visa sig bli en av våra största framgångar. Covid-19 är ett bra exempel där vi såg ett sviktande flöde av uppdrag men istället vände vi det och avslutade 2020 som det bästa året i vår historia. 

Delägare och VD i Nordier Uthyrning & Utveckling

Jag fick chansen att bli delägare och VD i Nordier Leasing & Development 2018 och valde då att tacka ja av den enkla anledningen att jag såg stor potential och en möjlighet att plocka marknadsandelar i en tuff men lukrativ marknad.  

Jag är allra mest stolt över att vi lyckats växa i en turbulent tid och fått förtroendet från nya uppdragsgivare, parallellt med att vi byggt ett unikt team där vi vuxit från tre till tolv personer på tre år! Jag har lärt mig att teamet är avgörande och att det tar tid att rekrytera, man måste vara kräsen och tålmodig tills man hittar de bästa tillsammans. Vi har även varit kräsna med vilka uppdragsgivare vi samarbetar med. För att tacka nej krävs mod och erfarenhet. 

Har du behövt ”offra” något nu eller tidigare när du startade?

Offra är ett starkt ord. Men ja, visst har jag lagt åtskilliga timmar och arbete sedan start – och det har varit många helger och kvällar. Å andra sidan, när det är sagt så kommer lönen för mödan och vi har sett till att ha roligt hela tiden trots tufft arbetstempo.

Det bästa med att driva eget är friheten och det egna entreprenörskapet—att jag sätter min egen agenda! Det svåraste är att ständigt vara i fokus, något som såklart får ses som både en fördel och en rejäl utmaning. En annan utmaning för mig är balansen mellan jobb och fritid. Det är något av det jag är sämst på då jobbet för mig är ett intresse, men jag balanserar det mycket bättre nu än för ett år sedan tack vare det fantastiska team jag har förmånen att arbeta tillsammans med.

Till andra entreprenörer

Ett vanligt misstag tror jag är att ta på sig för många uppdrag samtidigt och därmed misslyckas att leverera med kvalitet. VI har som ledord att alltid ge minst fem procent extra och det är vad vi haft med oss i varje nytt uppdrag. Presterar du dåligt i ett uppdrag kommer snart rykte med mera hinna ikapp dig. Våga tacka nej och ta uppdragen i den takt du hinner med att rekrytera. 

För att nätverka rekommenderar jag att delta på events och olika evenemang som hör till branschen och kasta dig ut och börja nätverka på alla möjliga sätt. En mentor kan öppna dörrar. 

This or that med Malin Linde

Tusen tack, Malin, för ditt engagemang i årets Sommarinspiratörer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv