Entreprenörden logo

Stipendium tilldelat till Klara-Maria Mach, Entreprenörden, av Entreprenörskolans Alumniförening på Uppsala universitet

Stipendium tilldelat till Klara-Maria Mach, Entreprenörden, av Entreprenörskolans Alumniförening på Uppsala universitet

Förra veckan fick jag motta stipendiet av Entreprenörskolans Alumniförening på Uppsala universitet – så roligt! Jag blev kontaktad av Adam Sköld, ordf. av föreningen i höstas som berättade att de skulle vilja tilldela mig detta stipendium. 

Vi ville att vårt stipendium skulle användas för att främja lokalt entreprenörskap på ett sätt där vi kan se ett faktiskt resultat.

Klara-Maria är inte bara alumn vid Entreprenörskolan på Uppsala universitet, utan hon har sedan tidigt i sin karriär startat och drivit flertalet egna företag och arbetat för att ge bättre insyn i och främja entreprenörskap – särskilt via sin podcast och blogg Entreprenörden – och var därför ett självklart val för vårt stipendium. Hon är också en stark ledare och rollmodell för unga kvinnor som vill starta eget, och vi är övertygade om att hon kommer använda stipendiet väl för att främja kvinnligt entreprenörskap

Motivering av stipendiet från Adam Sköld – Entreprenörden

Inte nog med att jag blev chockad, glad och lättad. Mina insatser kring entreprenörskap gör verkligen nytta och är tacksam för att det uppmärksammas. 

Jag pluggade själv Entreprenörskolan 2015/2016 och det är jättekul att föreningen har sett hur jag arbetat med entreprenörskap sedan dess. När man blir tilldelat ett stipendium eller en utmärkelse gör att man vill fortsätta sitt arbete – även vid mörka stunder. Att vara företagare/entreprenör är så långt ifrån enkelt som det kan vara, en riktig berg-och dalbana där mycket problem kan uppstå. Jag vet ju själv, har ju t.o.m. varit med om en konkurs och blivit lurad på 160 tkr. Men, hey – jag kommer nog absolut inte göra om det!

Stort tack till Entreprenörskolans Alumniförening och Adam, för att ni ville ge mig denna bekräftelse på mitt arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv