Entreprenörden logo

Hur firar man framgång?

Fira framgång! Det är ju helt magisk när du får fira din framgång. Wow! Du har lyckats med ditt mål – en magisk känsla… Men jag är värdelös på att fira framgång.

Jag brukar peppa andra entreprenörer/företagare runt omkring mig att verkligen fira framgångar och milstolpar. Som företagare är man igång konstant och ibland måste man stanna upp. Men “skomakarens barn” 👟 (Lättare sagt än gjort)

Foto: Angelica Klang

Nu har jag massor att fira de senate 2 veckor – men jag har inte firat någonting. Tiden bara springer iväg och när ska jag fira? Idag hade jag en “lugn” dag och det bara kom till mig. Jag har inte firat något alls, låtit bara springa på extrem högvarv, inte landat i det som jag presterat eller landat i vad som hänt. Jag har klarat av massa milstolpar…varför har jag inte bara njutit av det?

Men sedan tänkte jag, jag vill ju fira, men hur firar man 😅 Jag har nu tänkt att nyttja massagepresentkortet som snart går ut…..

Men har någon tips på hur ni andra firar? Vad gör ni? Hjälp mig!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv