Entreprenörden logo

Lansering av Päronsnacket !

Jag gjorde det – Päronsnacket finns! Jag följde en dröm och nu är den sann 😁 Hur häftigt? Jag är så stolt!

Trots all ångest, svettattacker, knappt någon sömn och illamående som har funnits i mig de senaste veckorna, så är vi här. Där jag äntligen lanserade Päronsnacket 🍐

Foto: Ísak Guðnason

I 2 år har människor frågat mig när jag ska starta en podd. Något jag tänkte “äsch det där får någon annan fixa”. Men förra sommaren började jag fundera på det, men kände att en ren “entreprenörspodd” kommer inte göra någon nytta. Så jag släppte tanken.

Sedan blev jag gravid och tankarna snurrade runt – vi måste lyfta det tabubelagda ämnet “föräldraskap och karriär”. 🍌 Som den bananskalsentreprenör som jag är – ja men finns det inte, då får man lösa det! I maj när min son var 1.5 månad började mina planer smidas och inspelningarna kom igång i augusti.

Magiskt, kul och pirrigt! Är jag alltså poddare nu? Det jag känner just nu, men jag har inte varit ensam.

Stort tack till Alice Bergmark och Hugo Hassler för att ni arbetar så nära mig kring detta.
Tack även till Martina Mähl, Martina Östling och Oliva Lönn för att ni stötta mig vid inspelningsdagarna.


Massa tack till min man Gustav som har varit väldigt involverad i allt.
Nu ska jag njuta av dagen och tänka att nu bryter vi tabun!

Vill du lyssna på Päronsnacket så hittar du den på olika plattformar:

https://anchor.fm/klara-maria-mach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv