Entreprenörden logo

Vi finns överallt!

Vilken resa!

Jag var på väg till Uppsala, allt var försenat och humöret var riktigt lågt. Sätter mig vid min platsreservation och känner ångesten över 5 timmar restid. Men vilken resa det blev! Vid bordet hamnade ett förträffligt sällskap – alla var i olika åldrar, från olika ställen samt olika slutdestinationer.

tågresa

Vad hade vi gemensamt? JO, vi alla köpte biljetten natten innan samt att vi är Entreprenörer!

Det visade sig att alla dessa herrar var entreprenörer från olika branscher; “fordon som går på räls” “mikrovågor” “hemliga patent”. Under 4 timmar satt vi och diskutera allt mellan himmel och jord.

Dessa herrar har arbetat på allt möjligt ifrån sina egna företag till giganter som Philips, de har rest runt i världen för kvalitetssäkringar, produktlanseringar samt marknadsföringsevent. Listan är lång..och jag är glad att fått höra den!

Att få ta del av deras erfarenhet och kunskap blev en stor energiuppladdning samt nytändning. DU vet aldrig vem du träffar på dina resor, ta vara på tillfällena! Vi slutade resan genom att byta visitkort – vi kommer garanterat ses igen!

Vem är din reskamrat?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv