Entreprenörden logo

2015 avslutas, 2016 påbörjas

IMG_2100_mindreVilket år det har varit! Då 2014 avslutades tungt hoppades jag att 2015 skulle bli bättre, vilket det absolut har varit. Året började med en resa till Australien som gav mig mycket mod och inspiration. Allt det behövde jag för att börja planera denna blogg. Under sommaren började förarbetet  och bloggen drog igång samma dag som jag började på Entreprenörskolan på Uppsala universitet.

Jag tänkte att jag skulle ha 20 läsare första månaden (familj och några vänner) men när jag väl såg statistiken blev jag chockad – 4000 besökare?! Den glädje jag kände då var otrolig och siffran ökade för varje månad!

Under hösten hände även andra fantastiska händelser. Jag har bl.a.:

  • Träffat fantastiska människor och utökat mitt kontaktnät
  • Blivit nominerad till Årets småföretagare 2015
  • Samarbetat med Entreprenuers Academy kring Anders Wall föreläsningen
  • Avslutat en kurs inom styrelse-och VD-arbete
  • Skrivit krönika för Tidningen Entreprenör som du finner HÄR

Jag önskar att ni får en fantastisk kväll med nära och kära och jag vill tacka er för denna höst. Jag  hoppas att ni fortsätter följa mig under nästa år. Ett stort tack vill jag också passa på att rikta till Adam Byström, Kristina Mach och Josefine Karlsson, utan er skulle detta inte ha gått.

Nu ska vi välkomna det nya året med pompa och ståt – Gott nytt år !

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv