Anders Wall föreläsningen

IMG_1585Snart smäller det! Den 18 november inträffat Skandinaviens största entreprenörföreläsningen. Den hålls i Uppsala och årligen arrangeras den av Entrepreneurs Academy, EA, tillsammans med Stiftelsen Anders Walls professur i entreprenörskap och Uppsala universitet. EA består av studenter med olika studiebakgrunder och de delas in i olika projektgrupper. Projektgruppen till Anders Wall föreläsningen består av 9 personer som tillsates under våren. Varje person i projektgruppen har ett eget  ansvarsområde. Jag fick träffa gruppen och de har en häftig gruppdynamik.

Eventet är i universitetsaulan och bygger på spännande föreläsningar av svenska entreprenörerer som har gjort fantastiska resor. Syftet är att inspirera unga framtida ledare och entreprenörer till kreativitet, företagande och entreprenörskap. Årligen samlas 2000 personer och det är ett högt tryck på platserna.. TIPS- kom i tid!

I år kommer följande entreprenörer att föreläsa:

  • Petter Stordalen drivet hotellkedjan Nordic Choice Hotels.
  • Mattias Klum driver Tierre Grande och är en världsberömd naturfotograf, filmare samt författare.
  • Renée Voltaire är en matentreprenör som startat livsmedelsföretaget Renée Voltaire AB, hon utvecklar och tillverkare godare, nyttigare och roligare matupplevelse.
  • Filip Tysander är grundaren av klockföretaget Daniel Wellington som har blivit en snabb succé.
  • Victoria Carlsson och Sofie Stenmark har grundat yoghurt-märket Yollibox.

 

Jag kommer vara där på plats och jag hoppas jag träffar DIG där. Vi ses!
Tips- På EAs facebookeventet kan du läsa mer, klicka HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.