Entreprenörden logo

Coronaföretagaren – Händelseförlopp för COVID-19

Många är oroliga över Corona och många tror att de har fått det. Det har lett till att många har hört av sig och frågat hur händelseförloppet har varit för mig samt min man. Jag berättar därför i detta klipp om hur allt har var för mig och min man.

Jag tar även upp:
HUR våra symptom har utvecklats OCH avstannat

Kämpa på!

2 reaktioner på ”Coronaföretagaren – Händelseförlopp för COVID-19

 1. Tack för att du delat med dig av denna presentation! Jag skrev ett inlägg med litet reflektioner kring åldersfördelning och annat i COVID-19 och refererade bl.a. till dig.

  1. Hej Karl!
   Tack för din återkoppling.
   Intressant, då ska jag läsa igenom inlägget.

   Allt gott,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Entreprenörden logo

Entreprenörden började 2015 som enblogg för att lyft entreprenörskapet ochfå fler att våga satsa på sina drömmar. Grundaren, Klara-Maria Mach, delademed sig av erfarenheter, reflektioner ochråd, för att visa verkligheten bakom enföretagsresa. Bloggen blev prisbelönadoch hon började föreläsa, skriva krönikorsamt föreläsa inom tematentreprenörskap.

Vi på Entreprenörden tror på att hjälpa företagare och entreprenörer då vi tror på att fler borde driva bolag i Sverige. Därför vill vi vara ett stöd i det!