Entreprenörden logo

Dans på rosor?

Livet som entreprenör inte dans på rosor. Ibland kommer det sådana smällar att det viker sig under benen och man undrar vad man egentligen håller på med. Varför gör jag detta? Finns det inget enklare sätt? Jag hade en sådan dag i onsdag – jag var bara så less på allt……

Tankarna som snurrar…

När du bara känner att allt är skit.
När du känner bara – jag orkar inte mer.
När du känner att VA FAN!
När du kämpar som ett arsle och inget gott kommer tillbaka.
När du försöker vara positiv men du får bara negativt tillbaka.
När oavsett vad du gör kommer något okontrollerat tillbaka och bitar dig i rumpan.
När du känner att du vill borta – bort från allt detta.
När tårarna rinner för du är uppgiven.
När dina energinivå ligger på minus…..

Det var jag och mina tankar i onsdag. Samtidigt var inte så att jag kände att jag ville ge upp mitt entreprenörskap. Jag pratade med en klok entreprenör som sa att man måste tillåta sig att ha dessa dalar i entreprenörskapet. Det är dessa stunder som gör att man sedan känner att det värt att kämpa och inte ge upp. Däremot är det viktigt att man stänger av dessa stunder. Ta dig en paus, gör något du inte gjort på ett tag eller gör absolut ingenting.

När ska du ha en dans på rosor?

Viktigt – andas, skit i allt – ta igen dig. Kroppen, knoppen och företaget förtjänar en paus.

Ge inte upp och dansa vidare på rosorna efteråt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv